Plánované akce Gaston Chilli pro rok 2024

V roce 2024 pro vás chystáme řadu zajímavých akcí, které vám přinesou nejen chuťové zážitky, ale také příležitosti setkat se s dalšími milovníky pálivého. Ať už jste fanouškem chilli, nebo se jen rádi necháte inspirovat něčím novým, v našem kalendáři si určitě najdete to své.

Přehled nadcházejících akcí

Na co se můžete těšit v roce 2024? Připravili jsme pro vás akce, které osloví jak zkušené chilli nadšence, tak i ty, kteří teprve objevují svět pálivých chutí. Zde je stručný přehled toho, co jsme pro vás připravili:

  • 24.8.2024: Velká žranice No. 5 (DK Poklad Poruba)

  • 29.8.2024: Beskydské Farmářské trhy (Frýdek-Místek)

  • 7.9.2024: Slavnost měst Nový Jičín

  • 5.10.2024: Trhy co se hledají (Národní zemědělské muzeum DOV)

  • 7.12.2024: Trhy co se hledají (Národní zemědělské muzeum DOV)

Proč navštívit naše akce?

Naše akce nejsou jen o chilli, ale také o komunitě. Setkáte se s lidmi, kteří sdílejí vaši vášeň, získáte nové tipy na vaření, ochutnáte unikátní produkty a zažijete atmosféru, která vás přenese do světa pálivých chutí. Každá událost je navržena tak, aby přinesla něco nového a vzrušujícího.

Jak se přihlásit?

Máte zájem se zúčastnit některé z našich akcí? Je to jednoduché! Sledujte nás na našich sociálních sítích nebo se přihlaste k odběru newsletteru, aby vám žádná novinka neunikla. Přihlášky budou k dispozici vždy před danou akcí, takže se ujistěte, že máte místo zajištěné.

Rok 2024 slibuje být plný pálivých zážitků a my se už nemůžeme dočkat, až vás přivítáme na našich akcích. Sledujte náš blog a sociální sítě pro více informací o nadcházejících událostech a buďte připraveni na rok plný chilli!

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz